«Μαύρη» πρωτιά της Ελλάδας σε θανάτους από κορονοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες

eurokinissi

«Μαύρη» πρωτιά της Ελλάδας σε θανάτους από κορονοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με τον Πίνακα του Πανεπιστημίου John Hopkins (12 Νοεμβρίου 2021).

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα το τελευταίο 14ήμερα είχε την αρνητική πρωτιά με 73,28 θανάτους ανά εκατομμύριο και ακολουθεί η Αυστρία με λιγότερους από τους μισούς, δηλαδή 34,06, ενώ στην τρίτη θέση από το τέλος είναι το Βέλγιο με 28,11.

Την τραγική κατάταξη της χώρας μας σε θανάτους ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης καλεί την κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα η χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων και να γίνει μεγαλύτερη προμήθεια για τους επόμενους μήνες.

Παράλληλα, το ECDC δημοσίευσε στις 12 Νοεμβρίου τα τελευταία στοιχεία αναφορικά με τις απώλειες από κορονοϊό.

«Μαύρη» πρωτιά για την Ελλάδα στους θανάτους από κορονοϊό σε όλη την Ευρώπη

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

80 νεκροί σήμερα 538 σε ΜΕΘ και η εικόνα πανευρωπαϊκά είναι αυτή στη φωτό!! Μετά από 14 μήνες μέτρων και λοκ νταουν !

Δυο πράγματα:

1) ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ σε αυτούς που έχουν ένδειξη και ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ άλλες 10-12.000 δόσεις τουλάχιστον για τους επόμενους 3-4 μήνες! Αλλιώς θα πεθαίνουν διαρκώς όλο και περισσότεροι!

2) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΓΕ!!

{https://ift.tt/3nfhCtt}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3njcox7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη