-->

Άγιος Νικόλαος: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

intime

Ένας 70χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός τα ξημερώματα, από το θαλάσσιο χώρο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος, που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με το όχημα μέσα στη θάλασσα, στο λιμάνι και έχασε τη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 και η πτώση μέσα στο νερό του οχήματος με τον 70χρονο, έγινε αντιληπτή από περίοικο ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή δυτών, που κατάφεραν να ανασύρουν τον 70χρονο, που βρισκόταν στη θέση του οδηγού του οχήματος.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολούθησε επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος, ενώ την ευθύνη της έρευνας για το περιστατικό έχει το Λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nQ7tTi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->