-->

ΝΑ ΚΑΙ ο Εξαδάκτυλος: «ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μέρος των νοσηλειών τους οι ανεμβολίαστοι...»


Πρόταση από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Θανάση Εξαδάκτυλο... 

Ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, προέβη σε μια πρωτοφανή και επικίνδυνη πρόταση για γιατρό και μάλιστα για τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δέχθηκε ερώτηση για το εάν οι ανεμβολίαστοι που νοσούν με κορωνοϊό θα πρέπει να πληρώνουν τα έξοδα νοσηλείας τους στα νοσοκομεία. Και ο πρόεδρος του ΠΙΣ απάντησε αμέσως ότι, θα πρέπει να πληρώνουν ένα μέρος των νοσηλίων τους από την τσέπη τους. Πρόταση που, όπως είπε, δεν είναι παράλογη. Η πρόταση αυτή που γίνεται από τον πρόεδρο του ΠΙΣ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη καθώς επί της ουσίας προτείνει τον αποκλεισμό από το δημόσιο σύστημα υγείας εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και δίνει «τροφή» σε εκείνα τα κυβερνητικά στελέχη που στο παρασκήνιο διατυπώνουν αυτές τις ακραίες και αντικοινωνικές προτάσεις.

Πρόκειται για μια ακραία εκδικητική πρόταση απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι και στην πραγματικότητα για ένα «παράθυρο» προκειμένου η υγειονομική περίθαλψη να συνδεθεί για πρώτη φορά με τις συνήθειες και τη συμπεριφορά ενός ασθενή. Ο Θανάσης Εξαδάκτυλος υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι που νοσούν και νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ασθενούν από επιλογή τους αφού δεν δέχονται να εμβολιαστούν και έτσι αυξάνουν το οικονομικό και υγειονομικό κόστος. Έφτασε στο σημείο, μάλιστα, να υποστηρίξει ότι καταπατούν το δημοκρατικό δικαίωμα των εμβολιασμένων και προσθέτουν πολλαπλάσιο κόστος.

Δείτε το βίντεο:


from PRESS-GR https://ift.tt/3nt0IYA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->