-->

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου, μας είπαν τώρα που να ψάχνετε»

INSTAGRAM

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show μιλώντας για τις δυσκολίες των τελευταίων ετών στη ζωή της, την απώλεια των γονιών της αλλά και την οικογένεια της, ενώ αποκάλυψε ότι έβαλε μέσον για να δωρίσει τα όργανα της μητέρας της.

«Με τα όργανα της μητέρας μου σώθηκαν επτά ζωές»

«Την έχω χάσει τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου τον έχω χάσει. Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα.

Χάρη στα όργανά της σώθηκαν επτά ζωές. Θα έπρεπε να μου το κάνουν πιο εύκολο όχι να παρακαλώ να πάρουν τα όργανα», αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα…

Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα.

Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nkp8DA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->