Λαμία: Ξεκινάει η προεργασία για τον Ιανουάριο


Σε μία θέση το έχουν πάρει απόφαση από τώρα να ενισχυθούν στη Λαμία

Μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, είχε ήδη βάλει 25 παίκτες ο Μιχάλης Γρηγορίου. Η Λαμία και λύσεις έχει και σχεδόν οι πάντες έχουν δοκιμαστεί.

Αμυντικά είναι σαφές πως υπάρχει υπεροπλία, ενώ και στα χαφ από τη στιγμή που είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι, το δεύτερο μισό της σεζόν μπορεί να βγει. Εκεί που φαίνεται πως κάτι πρέπει να αλλάξει, είναι το επιθετικό σκέλος.


Από το καλοκαίρι φαινόταν πως η ομάδα που χτίζεται δεν θα έχει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι της. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πάντως, έως τώρα η Λαμία βάζει ένα γκολ ανά ματς κατά μέσο όρο. Έχει εννιά σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και άφησε έτσι πίσω της τους Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ιωνικό και Απόλλωνα Σμύρνης. Η συγκεκριμένη τετράδα μετράει λιγότερα γκολ από εκείνη.

Ο σκόρερ που θα ξεκολλήσει μόνος του τους «κυανόλευκους» δεν υπάρχει και αυτό φαίνεται ακόμη και στο γεγονός πως κανείς δεν έχει βάλει περισσότερα γκολ του ενός. Σε πρώτη φάση, πάντως, το μεγαλύτερο θέμα εντοπίζεται στα φτερά. Μανούσος και Καραμάνος παίζουν στο πλάι ως φορ και όχι ως winger, ο Ρόμανιτς δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα, ενώ οι Μανουσάκης και Ελευθεριάδης αποκτήθηκαν κυρίως για να έχουν δευτερεύοντα ρόλο. Γι’ αυτό και εν όψει Ιανουαρίου η πρώτη εντολή πάρθηκε. Η Λαμία αναζητά winger. Ουσιαστικά μιλάμε για τη μεταγραφή που συζητιόταν από το καλοκαίρι και δεν έγινε.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη