-->

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης κρύφτηκε στην ντουλάπα, εκπυρσοκρότησε πιστόλι που είχε μαζί του

(Φωτ.: Eurokinissi)

Κρυμμένο μέσα σε ντουλάπα εντόπισαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη έναν διαρρήκτη που εισέβαλε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη ένας 48χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, τς πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-11-2021) για απόπειρα κλοπής, καθώς είχε διαρρήξει διαμέρισμα 9ου ορόφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες που έκαναν στο εσωτερικό της οικίας, εντόπισαν τον δράστη κρυμμένο μέσα σε... ντουλάπα. Μάλιστα, κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του -σύμφωνα με την ΕΛΑΣ- ένα μεταλλικό πιστόλι που έφερε ο δράστης, το οποίο λειτουργεί με φιαλίδιο συμπιεσμένου αέρα, εκπυρσοκρότησε δύο φορές.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3k45ucV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->