-->

Χάρης Ρώμας: Έτοιμος να ασχοληθεί με την πολιτική, που «κατεβαίνει» για δήμαρχος

Facebook

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική θέτοντας υποψηφιότητα για Δήμαρχος στον Δήμο Χαλανδρίου

Αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα και να ασχοληθεί με την πολιτική είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας που ετοιμάζει ήδη το έδαφος προκειμένου να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε:

«Ετοιμάζω το επόμενο βήμα μου στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για το Δήμο Χαλανδρίου, ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή». «Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», πρόσθεσε.

Μάλιστα είπε ότι ο Δήμος Χαλανδρίου μπορεί να γίνει ένας «πρότυπος δήμος» και αποκάλυψε ότι αυτό θα είναι και το όνομα του συνδυασμού του.

Τι είπε για το #metοο

«Η διαχείριση του #metοο ήταν καλή, οι καλλιτέχνες έσπασαν το «σπυρί». Έπρεπε να γίνει όλο αυτό δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από την σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί εάν πλαίσιο νομού συμπεριφοράς για να ξέρουμε μέχρι που φτάνουν τα όρια όταν κάποιος σκηνοθετεί», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της τέχνης.

Και συνέχισε «πρέπει να μπουν όρια στο επειδή είμαι ιδιότροπος σκηνοθέτης, τον άλλον τον τσακίζω. Μου έχει συμβεί από δυο διαφορετικούς σκηνοθέτες πρόταση ερωτικού περιεχομένου για να πάρω ρόλο. Όταν αισθάνεσαι ένα χέρι στο πόδι η μια ερώτηση τύπου « θες να κοιμηθούμε μαζί» είναι σοκαριστικό».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3crsbmZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->