Ποιοι δήμοι ακυρώνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού

(Φωτ.: Intime)

Το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο και ο εφιάλτης της μετάλλαξης Όμικρον οδηγούν δημάρχους στην απόφαση να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η επέλαση του νέου κύματος κορονοϊού, φαίνεται πως θα ανατρέψει το γιορτινό κλίμα που σχεδίαζαν να δημιουργήσουν διάφοροι δήμοι της χώρας, μέσα από τις εκδηλώσεις τους.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι -λόγω της πανδημίας- οι δήμαρχοι της Χαλκιδικής προχωρούν στην ακύρωση όλων των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Χαλκιδική.

Μια απόφαση που πήραν από κοινού καθώς, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, οφείλουν πάνω από όλα να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία.

Αναλυτικά, σε κοινή τους δήλωση, οι δήμαρχοι του νομού της Χαλκιδικής αναφέρουν: Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας.

Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των Κοινοτήτων μας.

ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΚΑΡΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

ΝΤΕΜΠΛΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Προσαρμοσμένες σε νέα δεδομένα οι εκδηλώσεις στη Λάρισα 

Κάθε χρόνο την εορταστική περίοδο, ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Φέτος, όμως, λόγω των δυσμενών και περιοριστικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία Covid-19, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32QciFv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη