Περιστατικά κορωνοϊού στη Λαμία, στον... αέρα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό

Μία ημέρα μετά την αλλαγή έδρας του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 22/11, 18:00) για τη 10η αγωνιστική της Super League και τη «μεταφορά» του στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας, προέκυψε «θέμα» κορωνοϊού στην ομάδα της Φθιώτιδας και η διεξαγωγή του παιχνιδιού φαίνεται πως είναι στον «αέρα».

Ο τελευταίος (καθιερωμένος) έλεγχος ανίχνευσης της Covid-19 που έγινε εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας «έδειξε» περιστατικά κορωνοϊού κι όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, χωρίς να πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Κυριακής (21/11).

Με βάση τα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας υποβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής (21/11) σε νέα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το πρωί της Δευτέρας (22/11).

Τότε θα ξεκαθαρίσει και θα αποφασιστεί και η... τύχη του αγώνα, καθώς για να υπάρξει αναβολή θα πρέπει να προκύψουν πάνω από πέντε περιστατικά κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας της Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από τη Super League για το αν θα διεξαχθεί εν τέλει ο αγώνας. Οι «πράσινοι» πάντως αφού ολοκλήρωσαν το πρωί της Κυριακής (21/11) την προετοιμασία τους για το ματς με τους «κυανόλευκους», θα ταξιδέψουν κανονικά για το Βόλο εντός της ημέρας και θα περιμένουν να μάθουν επίσημα από τη Λίγκα το αν θα γίνει το παιχνίδι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 22 παίκτες στο Βόλο. Συγκεκριμένα, την «πράσινη» αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Αγιούμπ και ο ανέτοιμος Κουρμπέλης.

www.zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη