Αταλάντη: Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης


Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης, σε ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας   

Ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δύο δραστών  

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 11-09-2021, σε ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας. 

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δύο δραστών και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης και ένας εξ αυτών την προσέγγισε, με το πρόσχημα ότι είναι τεχνικός και ήθελε να ελέγξει το ρεύμα της οικίας.

Όπως ανέφερε στην παθούσα, κατά τη διάρκεια των δήθεν εργασιών που θα έκανε, η ίδια θα έπρεπε να μαζέψει ότι πολύτιμο είχε στην οικία της και να το τοποθετήσει σε ένα μαξιλάρι, έτσι ώστε να μην καταστραφεί σε περίπτωση βραχυκυκλώματος.

Η ηλικιωμένη τοποθέτησε χρήματα και χρυσαφικά στο μαξιλάρι και τότε ο δράστης το αφαίρεσε και διέφυγε μαζί με τον συνεργό του.
 
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη