Συγκλονίζει ο πατέρας του ντελιβέρα που παρασύρθηκε: «Τον διέλυσε... ήταν ακαριαίος θάνατος», το παιχνίδι της μοίρας για την κόρη του

Συγκλονίζει ο πατέρας του ντελιβέρα που παρασύρθηκε: «Τον διέλυσε... ήταν ακαριαίος θάνατος», το παιχνίδι της μοίρας για την κόρη του

Συντετριμμένοι οι άνθρωποι του 20 χρονου ντελιβερά αδυνατούν να δεχθούν την τρομερή τραγωδία.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου, με θύμα έναν 47χρονο πατέρα, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας φαγητού, στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τη μηχανή του 47χρονου και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του MEGA ο 21χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του θείου του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Παπανδρέου της Θεσσαλονίκης και παραβίασε τρεις φωτεινούς σηματοδότες. Ο άτυχος 47χρονος, πατέρας δύο παιδιών έστριψε από τη Μαρτίου στη Λεωφόρο Παπανδρέου έχοντας αναμμένο τον πράσινο σηματοδότη.

Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

«Πέρασε με κόκκινα το Audi. Ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το παλικάρι ανέβαινε από εδώ. Κατέληξε εδώ…διέλυσε τέσσερα αυτοκίνητα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί άρχισε να τρέχει στα γύρω στενά, ωστόσο οι περαστικοί τον σταμάτησαν και γύρισε πίσω στον τόπο του δυστυχήματος όπου και συνελήφθη.

Συγκλονίζει ο πατέρας του: Τον διέλυσε... ακαριαίος θάνατος!».

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1. Όπως είπε «αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε... ακαριαίος θάνατος!».

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος πατέρας, συνάδελφοι του, άφησαν κεριά και λουλούδια.

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 47χρονου ντελιβερά.

Στις 9:00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν διανομείς φαγητού. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν για τον ίδιο λόγο μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τραγική ειρωνεία – Η 16χρονη κόρη του είδε το δυστύχημα

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η 16χρονη κόρη του 47χρονου, την ώρα που έγινε το δυστύχημα ήταν στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί ότι το θύμα ήταν ο πατέρας της. Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 20χρονος συμμετείχε σε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Παπανδρέου. «Κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε δίπλωμα και ήταν σε κόντρα», δήλωσε κάτοικος της περιοχής. Ο 20χρονος κρατείται στην τροχαία της Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη και το παλικάρι στο πεζοδρόμιο»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο κ. Ντίνος Ανθουλάκης, επιχειρηματίας και αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

«Το κατάστημα είναι στα 100 μέτρα από τη διασταύρωση. Άκουσα ένα τρομακτικό θόρυβο και πήγα να δω τι γίνεται. Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη στο δρόμο, το παλικάρι στο πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο κάθετα στην Ανθέων να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός είχε φύγει, ο κόσμος φώναζε, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο. Έμαθα ότι ο οδηγός πήγε να βρει το θείο του να παρουσιαστεί ως οδηγός γιατί δεν είχε ο ίδιος δίπλωμα. Ο κόσμος τον έψαχνε να τον βρει», είπε ο κ. Ανθουλάκης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nJ7fxf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη