Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ψάχνει νίκη – πρόκριση

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ψάχνει νίκη – πρόκριση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπιζει τη Φενέρμπαχτσε για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, στις 22:00 της Πέμπτης 25 Νοεμβρίο και ψάχνει νίκη – πρόκριση.

Ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι ξεκάθαρος, καθώς η νίκη θα του δώσει την πρόκριση για τη φάση των νοκ – άουτ του Europa League.

Οι Πειραιώτες έχουν μαζέψει έξι βαθμούς και έχουν έναν περισσότερο από την τουρκική ομάδα, η οποία θα τα… δώσει όλα για το διπλό, ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση.

Σε περίπτωση που κανένας δεν κερδίσει, τότε τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Για τον Ολυμπιακό, δε βρίσκονται στην αποστολή οι Κούντε και Καρμπόβνικ. Αντιθέτως, κανονικά βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο Σισέ, ο οποίος επιστρέφει μετά από την τιμωρία του.

Η αποστολή: Βάτσλικ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FN0rpS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη