Οικογενειακή τραγωδία: Ήταν νεκρή για μέρες δίπλα στην υπερήλικη μητέρα της

(Φωτ αρχείου,: Intime)

Μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία βρέθηκαν αστυνομικοί στο Μέτσοβο όταν έφτασαν σε ένα σπίτι της περιοχής μετά από τηλεφωνική κλήση που δέχθηκαν

Μια γυναίκα 61 ετών κείτονταν νεκρή δίπλα στην υπερήλικη μητέρα της, μέσα σε σπίτι στο Μέτσοβο, όπου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έσπευσαν το βράδυ της Κυριακής.

Η επέμβαση της Αστυνομίας αποκάλυψε μια οικογενειακή τραγωδία, καθώς η νεκρή βρέθηκε δίπλα στην μητέρα της, η οποία για τρεις ημέρες δεν είχε ενημερώσει κανέναν για το θάνατο της κόρης της.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της οικογένειας με γείτονες, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται στο εξωτερικό και προσπαθούσε μάταια επί δύο ημέρες να επικοινωνήσει με τις δύο γυναίκες.

Τα αίτια θανάτου της 61χρονης γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στη σορό της. Η 92χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qCmGKy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη