Μάθημα δύναμης από την Τσεκίνη: Τερμάτισε πρώτη στον Μαραθώνιο ενώ κάνει θεραπείες για τον καρκίνο (βίντεο)

Μάθημα δύναμης από την Τσεκίνη: Τερμάτισε πρώτη στον Μαραθώνιο ενώ κάνει θεραπείες για τον καρκίνο (βίντεο)

Η Σόνια Τσεκίνη ήταν η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3 ώρες

Η 45χρονη Σόνια Τσεκίνη τερμάτισε σήμερα ως η πρώτη γυναίκα στον μαραθώνιο, ενώ την περασμένη Κυριακή 14 Νοεμβρίου έτρεξε στον 38ο Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας (χρόνος 2:52:35). Στο μεσοδιάστημα πραγματοποιεί ακτινοβολίες για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την voria.gr, η Σόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Ιανουάριο του 2021, ενώ τον Αύγουστο υπεβλήθη σε μαστεκτομή.

5434257

«Τρέχω για την οικογένειά μου και όλες τις γυναίκες που περνάνε καρκίνο», δήλωσε μετά τον τερματισμό της συγκινώντας και δίνοντας μαθήματα δύναμης και σθένους.

Η συμμετοχή της στον μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και σε αυτόν στη Θεσσαλονίκη, είναι μια υπόσχεση ζωής της Σόνιας στις κοπέλες που γνώρισε στο «Θεαγένειο» νοσοκομείο, οι οποίες κι αυτές κάνουν χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oQmB3s
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη