Μετ' εμποδίων η λειτουργία του edupass για τους εκπαιδευτικούς: Πώς ελέγχουν τα self test οι διευθυντές

Μετ' εμποδίων η λειτουργία του edupass για τους εκπαιδευτικούς: Πώς ελέγχουν τα self test οι διευθυντές

«Πεσμένη» είναι από το πρωί της Τρίτης η πλατφόρμα edupass στην οποία δηλώνουν τα αποτελέσματα των self test μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μπορεί οι μαθητές να έκαναν χθες Δευτέρα το καθιερωμένο self test για να πάνε την Τρίτη με τη σχολική κάρτα στο σχολείο, ωστόσο η πλατφόρμα edupass αντιμετωπίζει από νωρίς το πρωί προβλήματα, καθιστώντας δύσκολο τον έλεγχο των διευθυντών στα στοιχεία.  

Πιο συγκεκριμένα, οταν εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι διευθυντές βλέπουν το ακόλουθο μήνυμα:

 σσ

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ελέγχουν προσωρινά τις δηλώσεις των μαθητών από την ηλεκτρονική διεύθυνση: dilosi.services.gov.gr/dashboard.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση για τις νέες ημερομηνίες δωρεάν χορήγησης self test σε μαθητές εξέδωσε νωρίτερα σήμερα το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες έως τις 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ως και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, δύο συσκευασίες με συνολικά δέκα (10) δωρεάν self test από τα φαρμακεία.

Σημειώνεται πως αυτά τα self test πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου από τις 23 Νοεμβρίου έως και τις γιορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Ckltdk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη