Ολυμπιακός: Με στόχο το πρώτο διπλό στην Euroleague

eurokinissi

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague αναζητά ο Ολυμπιακός, που έχει ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Αναντολού Εφές στο Sinan Erdem Dome για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης (19:30 Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Τουρκία, έχοντας για πρώτη φορά στην αποστολή τους το τελευταίο μεταγραφικό τους απόκτημα, τον Κουίνσι Έισι. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Λιβιό Ζαν Σαρλ, καθώς ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ υπέστη κλειστή κάκωση αριστερού ημιθωρακίου.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν με τους πρωταθλητές Ευρώπης να βρίσκονται στο 3-6.

Οι Τούρκοι προέρχονται βέβαια από το επιβλητικό 90-63 της Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ το Σάββατο κέρδισαν με 96-71 στην έδρα της Μπουγιούκτσεκμετσε για το τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Μίσιτς να φαίνεται ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό, μετά τον τραυματισμό που τον άφησε αρκετά πίσω το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 6-3, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια. Τελευταία το 84-78 από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Την Κυριακή επικράτησε με 86-68 του ΠΑΟΚ για την Stoiximan Basket League.

{https://twitter.com/timlongsports/status/1460248671220649984}

Αναλυτικά τo σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

18:00 Ζενίτ – Άλμπα

19:00 Ούνικς Καζάν – Αρμάνι Μιλάνο19:30 Εφές – Ολυμπιακός

21:05 Μακάμπι – Μονακό

22:00 Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3cnnHOi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη