Λαμία: Συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με την Ελληνική Mensa - Δωρεάν πραγματοποίηση I.Q. τεστ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ MENSA

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΣΤ I.Q. ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική MENSA προχωρούν στην πραγματοποίηση για πρώτη φορά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδαςτου επίσημου τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη MENSA!

Η δράση προβλέπει την εξασφάλιση δωρεάν θέσης στο επίσημο τεστ ανθρώπινης ευφυΐας στους τριάντα (30) πρώτους μαθητές/τριες της Στερεάς Ελλάδας, κατά σειρά προτεραιότητας, που θα δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις από τις 9 έως και 10 Νοεμβρίου 2021. Για αιτήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της www.mensa.org.gr.

Τα τεστ I.Q. θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021:

Στη Χαλκίδα με ώρα έναρξης 16:30, στο ξενοδοχείο “Lucy Hotel”, οδός Βουδούρη 10, Χαλκίδα 34100.

Στη Λαμία με ώρα έναρξης 20:00, στο ξενοδοχείο “Σαμαράς”, οδός Αθανασίου Διάκου 14, Λαμία 35100.

«Παρέχουμε στους μαθητές/τριες σε συνεργασία με την Ελληνική MENSA την ευκαιρία διερεύνησης της ευφυΐας τους. Οι μαθητές/τριες μέσω της πραγματοποίησης του επίσημου τεστ IQ μπορούν να διακρίνουν στοιχεία της ευφυΐας τους και ανάλογα με το επίπεδο της να ενταχθούν στο περιβάλλον της ΜENSA και να αλληλεπιδράσουν», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας, Γαλάνης Κωνσταντίνος. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη