Μέτρα για rapid test, καφέ, εστιατόρια και μουσική: Ο κορονοϊός σαρώνει και η κυβέρνηση αποφασίζει

INTIME

Ο εμβολιασμός του πληθυσμού έχει βαλτώσει, ο κορονοϊός και αυτό το χειμώνα θα σαρώσει τη χώρα και κυβέρνηση και ειδικοί να σκέφτονται μέτρα για τον περιορισμό της.

Η κυβέρνηση και οι ειδικοί σκέφτονται μέτρα που θα περιορίζουν περαιτέρω τους ανεμβολίαστους πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθούν μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών. Παράλληλα, όπως έχουν πει, οι εξωτερικοί χώροι με πλαϊνές τέντες θα πάψουν να θεωρούνται εξωτερικοί, με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση σε αυτούς οι ανεμβολίαστοι πολίτες. 

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα σε περίπτωση που αυξηθούν και άλλο τα κρούσματα. Για αρχή ίσως ανακοινωθεί και πάλι το τέλος της μουσικής στα καταστήματα εστίασης.

Τρία rapid test για τους ανεμβολίαστους

Ως μέτρο περιορισμού και ιχνηλάτησης της νόσου εξετάζεται να αυξηθεί η υποχρεωτικότητα rapid test σε 3 από 2 που ισχύει σήμερα, για κλάδους όπως η εστίαση. 

Βέβαιο θεωρείται επίσης ότι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι για να προσέλθουν στην εργασία τους θα πρέπει να κάνουν 2 αντί για 1 rapid test την εβδομάδα, με το κόστος να επιβαρύνει τους ίδιους.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jQXyvl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη