Συνδικάτο Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας: Δωρεάν, μαζικά και επαναλαμβανόμενα rapid test με ευθύνη της ΛΑΡΚΟ σε όλους τους εργαζόμενους

Επαναλαμβανόμενα, σε τακτικό και προγραμματισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν rapid test σε όλο το προσωπικό της ΛΑΡΚΟ ζητά από την εργοδοσία το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας, επισημαίνοντας ότι «οι χώροι δουλειάς αρχίζουν και μετατρέπονται ξανά σε εστίες υπερμετάδοσης» του κορονοϊού.

Σε επιστολή του το Συνδικάτο στην εργοδοσία καταγγέλλει το γεγονός ότι «το μόνο μέτρο που εφαρμόζεται σήμερα από την πλευρά σας είναι το υποχρεωτικό rapid test σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους, το κόστος του οποίου επιβαρύνει τους ίδιους. Καμιά άλλη μέριμνα δεν υπάρχει για την αποφυγή συνωστισμού, τη συχνή απολύμανση, τη χορήγηση ατομικών μέτρων προστασίας, προτροπή για επαναλαμβανόμενα σε τακτικό και προγραμματισμένο χρονικό διάστημα rapid test σε όλο το προσωπικό».

www.902.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη