Παρατείνονται οι συμβάσεις των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια rapid test

Παρατείνονται οι συμβάσεις των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια rapid test

Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας οι προσλήψεις στις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ πραγματοποιούνται με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με διάρκεια έως και την 31.3.2022.

Με απόφαση του Υπουργείου ρυθμίζονται οι επιμέρους λεπτομέρειες σύστασης και λειτουργίας των ΚΟΜΥ και πιο συγκεκριμένα η ανάγκη να δοθεί ένα κίνητρο μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας υπηρεσίας τόσο στους ήδη εργαζόμενους, καθώς και στους εν δυνάμει υποψηφίους για τις κενές θέσεις του προγράμματος και αποφασίζεται:

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με διάρκεια έως και την 31.3.2022.

Οι συναφθείσες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύναται να παρατείνονται από τη λήξη τους έως και την 31.3.2022.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3p12uzz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη