-->

Τσίπρας: Με rapid test οι πιστοί στις εκκλησίες, καταθέτει τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Τσίπρας: Με rapid test οι πιστοί στις εκκλησίες, καταθέτει τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει άμεσα τροπολογία για επέκταση του μέτρου του rapid test για τους ανεμβολίαστους και στις εκκλησίες

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει σήμερα «τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας».

«Όλοι μετράμε νεκρούς και ο Μητσοτάκης ψήφους», υπογράμμισε, σχολιάζοντας τα μέτρα που εξήγγειλε την Δευτέρα ο πρωθυπουργός.

Προσέθεσε, μάλιστα, πως «αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις», ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει την πρόταση για ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες, προκειμένου «να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Πλεύρη - Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως «η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη».

Η πλήρης δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Πλεύρη - Γεωργιάδη, είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Γιατί μοναδικό της κριτήριο είναι το πολιτικό κόστος και όχι η ανθρώπινη ζωή.

Για αυτό και δεν σκέφτηκαν ποτέ να λάβουν αυστηρά μέτρα σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, όπου δεν επιθυμούν να έρθουν σε ρήξη με την εκλογική τους πελατεία.

Για αυτό και σήμερα εξαγγέλλουν μέτρα με επιλεκτική ατολμία.

Αφήνοντας απ' έξω την εκκλησία και απροστάτευτους τους πιστούς.

Έτσι όμως δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία.

Η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη.

Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι.

Σε κάθε περίπτωση καλώ τον κ. Μητσοτάκη να αποφασίσει άμεσα αν θα επιμείνει στο λαϊκισμό ή θα προσχωρήσει στον ορθό λόγο.

Για αυτό και σήμερα καταθέτουμε τροπολογία για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας.

Την ώρα που όλοι μετράμε κρούσματα και νεκρούς, είναι αδιανόητο αυτός να μετράει ψήφους.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mEerLG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->