Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα καλούνται να γίνουν «σούπερ ήρωες» μετά τα νέα μέτρα

APE

Οι νέοι περιορισμοί που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δημιουργούν εκνευρισμό τους καταστηματάρχες καθώς δημιουργούν πολλά προβλήματα στη λειτουργία τους. Καλούνται οι εργαζόμενοι να γίνουν... σούπερ ήρωες.

Πλέον υποχρεωτικά είναι τα rapid test για τους ανεμβολίαστους για τα καταστήματα λιανικής. Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα λιανικής θα πρέπει εκτός από την εξυπηρέτηση των πελατών, να ελέγχουν και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα rapid test των ανεμβολίαστων.

Όπως είναι φυσικό, οι καταστηματάρχες αντιδρούν και θεωρούν τα μέτρα ανεφάρμοστα, καθώς σε λίγες μέρες μπαίνουμε σε γιορτινή περίοδο ελέω Χριστουγέννων.

Ένα κατάστημα με έναν εργαζόμενο δεν μπορεί εξ' αντικειμένου να ελέγξει, να εξυπηρετήσει, να κόψει απόδειξη και ταυτόχρονα να εξυπηρετήσει και έναν δεύτερο πελάτη.

Τα μέτρα αυτά, θα είναι «μαχαίρι στη καρδιά» για τα καταστήματα που δεν έχουν τη δυνατότητα προσλήψεων και στα πολυκαταστήματα - μεγάλες αλυσίδες είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει συνωστισμός έξω από τα καταστήματα μέχρι να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά και τα αρνητικά rapid test των ανεμβολίαστων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3BIQ3N8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη