Δωρεάν self test για όλους για... καλά Χριστούγεννα, τι ισχύει με την δήλωση του αποτελέσματος

INTIME

Προστατευμένα Χριστούγεννα θα κάνουν φέτος εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι καθώς μετά από πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα διατεθούν δωρεάν self test για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

«Στο διάστημα από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου θα διατεθεί δωρεάν ένα self-test σε κάθε ενήλικο, εμβολιασμένο και μη, ώστε να εντοπιστούν πιθανοί ασυμπτωματικοί φορείς του ιού πριν από τα Χριστούγεννα. Η ίδια ακριβώς άσκηση θα επαναληφθεί και από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου ώστε να παρακολουθήσουμε την πορεία της μετάδοσης της πανδημίας στην διάρκεια των γιορτών. Γιατί είναι σημαντικό όλοι να ελεγχόμαστε κατά τις συναθροίσεις των ημερών», είπε ο κ. Μητσοτάκης κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση με στόχο τον καλύτερο έλεγχο της πανδημίας ανακοίνωσε δωρεάν self test για όλους χωρίς ωστόσο οι πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν το αποτέλεσμα του self test σε κάποια πλατφόρμα. 

Παράλληλα, δεν ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και την αύξηση των rapid test για τους ανεμβολίαστους κάτι που θα αύξανε το κόστος διαβίωσης καθώς τα έξοδα βαραίνουν τους ίδιους.

{https://youtu.be/V2r61Tpn3gU}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FZLBfH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη