-->

Πρώην παίκτης του Survivor συμμετέχει στους «Αναλώσιμους 4» (βίντεο)

Πρώην παίκτης του Survivor συμμετέχει στους «Αναλώσιμους 4» (βίντεο)

Η τέταρτη ταινία των «Αναλώσιμων» έχει ξεκινήσει γυρίσματα μερικά εκ των οποίων γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ένας πρώην παίκτης του «Survivor» αναμένεται να λάβει μέρος στην χολιγουντιανή ταινία.

Ο λόγος για τον Ορέστη Τσανγκ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «Survivor».

Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε και στην ταινία με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, «The Enforcer», που γυρίστηκε τον Ιούλιο στη συμπρωτεύουσα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», τόνισε στο «Πρωινό» ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος ανέφερε ότι τους «Αναλώσιμους» που γυρίζονται τώρα, έχει αναλάβει η ίδια εταιρεία παραγωγής και είναι ακόμη μεγαλύτερων προδιαγραφών, αφού έχει το διπλάσιο μπάτζετ από το «The Enforcer».

«Είναι τρομερό να βλέπεις τον Τζέισον Στέιθαμ που είναι και παραγωγός σε αυτή την ταινία να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι δίπλα στον 50 Cents, τη Μέγκαν Φοξ και άλλους», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του «Survivor», που αποκάλυψε ότι λίγο περισσότερο ντίβα από τους υπόλοιπους είναι η Μέγκαν Φοξ.

Όσο για τον ρόλο του στους «Αναλώσιμους»;

Ο Ορέστης Τσανγκ θα ντουμπλάρει ένα άλλον ηθοποιό, όταν εκείνος ξεκουράζεται. Το πρόσωπό του ωστόσο δε θα φαίνεται.

Τέλος ο Ορέστης Τσανγκ αποκάλυψε ότι με τον Μπαντέρας έπαιξε πραγματικά ξύλο. «Είναι αυτός που με χαστούκιζε και με έδερνε», είπε χαρακτηριστικά.

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CgxkZD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->