Σίτο: «Δεν θα αλλάξουμε πολλά στο παιχνίδι μας, θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Λαμία» (video)

Για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Λαμία αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε o Αντρές Σίτο, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, για τον εκτός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ανακηρύχτηκε ο Αντρές Σίτο έπειτα από ψηφοφορία που έγινε.

Στο πλαίσιο της βράβευσης του, ο Ισπανός επιθετικός των Αρκάδων μίλησε για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (7/11 15:00) κόντρα στην Λαμία, με τον ίδιο να δίνει το σύνθημα της νίκης.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα και κέρδισα αυτό το δεύτερο βραβείο. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με ψήφισαν. Από τη δική μου την πλευρά θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος, πως με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θα κάνουμε καλές εμφανίσεις στο μέλλον και να πάρουμε βαθμούς και αποτελέσματα που μας χρειάζονται» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του και αναφερόμενος στον αγώνα κόντρα στην Λαμία, ο Σίτο τόνισε τα εξής: «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, είναι ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας γιατί έχει αποτελέσματα αυτή η προσέγγιση που έχουμε. Οπότε θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα πάρουμε τη νίκη».

Αναφερόμενος στο γκολ που πέτυχε σε βάρος του ΠΑΣ, αλλά και που το αφιερώνει ο Ισπανός άσος είπε: «Πάνω απ' όλα στην οικογένειά μου, που δυστυχώς είναι μακριά. Με βλέπει από μακριά, με στηρίζει από μακριά και είναι ένα μεγάλο στήριγμα για μένα παρόλο που είναι μακριά και όποτε σκοράρω σίγουρα τ' αφιερώνω σ' αυτούς».


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη