-->

Ελένη Φουρέιρα: «Έχω δουλέψει σε σουβλατζίδικο και 13 ετών μοίραζα φυλλάδια»

INSTAGRAM

Για τα επαγγέλματα που έκανε πολύ πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά και για την κρίση άγχους και τη μοναδική της επίσκεψη στον ψυχολόγο, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δήλωσε ότι 13 ετών μοίραζε φυλλάδια.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο Nitro, γύρισε τον χρόνο πίσω, όταν ήταν 13 ετών και μοίραζε φυλλάδια για σουπερμάρκετ.

«Νομίζω πως ότι κάνω στη ζωή μου, επειδή θέλω να το κάνω καλά, θα το κάνω μόνο καλά. Ας πούμε φτιάχνω κάποιες φορές μόνη μου τα νύχια μου ή κάνω το μακιγιάζ».

«Πήγαινα από την Καλλιθέα στην Ηλιούπολη για μεγάλα διαστήματα»

«Πήγα μόνη μου. 13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μου φαινόταν φυσιολογικό να πάω να δουλέψω. Δε μου έκανε κάτι περίεργο, δεν είχα θέμα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει από τόσο μικρό, αλλά θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να μάθει νωρίς τι σημαίνει να δουλεύεις και να βλέπεις τα κότσια σου. Για μένα δεν είναι κάτι να στο περιγράψω ως δράμα.

Το λέω και γελάω.

Πήγαινα από την Καλλιθέα στην Ηλιούπολη για μεγάλα διαστήματα. Αν δεν είχα λεφτά, όπως οι γονείς μου, μπορεί να έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό και το λάθος. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος νομίζω. Είχα δύο γονείς που για μένα είναι οι καλύτεροι. Έχω πάρει αγάπη».

{https://ift.tt/3FvN2Tb}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qHnf4v
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->