Καματερό: Φωτιά σε σπίτι από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, «πιθανώς συνέβη κάποιο βραχυκύκλωμα» (βίντεο)

Καματερό: Φωτιά σε σπίτι από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, «πιθανώς συνέβη κάποιο βραχυκύκλωμα» (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε χθες όταν η πυροσβεστική κλήθηκε για να σβήσει φωτιά σε σπίτι στο Καματερό που ξεκίνησε από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Η φωτιά προκλήθηκε από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, όπως είπαν στο Star οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Σημειώνεται πως δύο μέλη της οικογένειας χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, από αναμμένα λαμπάκια σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

Ο κάτω όροφος της διπλοκατοικίας όπου μένει, τυλίχθηκε στις φλόγες, πιάνοντας στον…ύπνο τους ανθρώπους. Τρία άτομα παγιδεύτηκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

«Πάνω στο τραπέζι της κουζίνας που ήταν ξύλινο, είχε και πλαστικό τραπεζομάντιλο ήταν τα λαμπάκια κι από ότι καταλαβαίνω τώρα που το βλέπω όσο γίνεται, πιθανώς συνέβη κάποιο βραχυκύκλωμα» δήλωσε κάτοικος της διπλοκατοικίας και συμπλήρωσε: «Εγκλωβιστήκαμε πάνω δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα, και εγκλωβιστήκαμε πάνω».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες, με τέσσερα οχήματα. Και τα πέντε μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

«Τη θεία μου τη διασωλήνωσαν από χθες γιατί ήταν πιο σοβαρό το πρόβλημα που υπέστη. Η μαμά μου είναι κι αυτή σε δύσκολη κατάσταση και ελπίζουμε να είναι καλά» δήλωσε η κάτοικος του σπιτιού.

Οι δύο γυναίκες είχαν αποκοιμηθεί στο σαλόνι που βρίσκεται δίπλα από την κουζίνα με αποτέλεσμα να εισπνεύσουν πολύ καπνό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mxAAe5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη