Προϋπολογισμός 2022: Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία, στο επίκεντρο και η μελέτη Τσιόδρα

eurokinissi

Με την ονομαστική ψηφοφορία, ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου, η κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της ψήφισης του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2022, η οποία έχει και χαρακτήρα «ψήφου εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση. Στο επίκεντρο η μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα.

Η πενθήμερη συζήτηση θα κλείσει με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων και από το μεσημέρι, και μετά, θα ξεκινήσουν οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών με την αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής του δύναμης, ενώ θα μιλήσει και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, είχαν τοποθετήθηκαν περί τους 200 βουλευτές, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, αλλά και 36 υπουργοί και υφυπουργοί, με προεξάρχοντες τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη και τον υφυπουργό Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mdFA7u
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη