Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για το Α21

Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για το Α21

Κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού στις 9 Δεκεμβρίου ώρα 18.00.

Κατόπιν αυτού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της έκτης διμηναίας δόσης.

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Η συγκεκριμένη έκτη και τελευταία δόση του έτους 2021 θα καταβληθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Δεκεμβρίου 2021, ήτοι την 31η Δεκεμβρίου, μαζί με το σύνολο των επιδομάτων, ως είθισται άλλωστε.

Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2021.

Η εκκαθάριση των αιτήσεων θα γίνει σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση, που σημαίνει ότι θα πληρωθούν μόνον όσοι υπέβαλαν τη φετινή φορολογική δήλωση.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο του ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που δίδονται από τον οργανισμό που στοχεύουν σε διευκρινίσεις γύρω από το Επίδομα Παιδιού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EhMb88
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη