-->

Σοκ σε γηροκομείο στην Πάτρα: 21 νεκροί σε ένα μήνα

Σοκ σε γηροκομείο στην Πάτρα: 21 νεκροί σε ένα μήνα

Μπορεί μέχρι τώρα να είχε γίνει γνωστό ότι ήταν 11 οι ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό στο ιδιωτικό γηροκομείο της Πάτρας, νέες πληροφορίες, όμως, κάνουν λόγο για 21 απώλειες μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν στην ιστοσελίδα tempo24.news συγγενείς των θυμάτων, από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου είχαν καταγραφεί συνολικά 21 θάνατοι ηλικιωμένων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι τρεις από τους 21 θανάτους σημειώθηκαν μέσα στη μονάδα φροντίδας, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία από το ίδιο το γηροκομείο, θετικοί στον κοροναϊό είχαν εντοπιστεί 51 από τους 77 φιλοξενούμενους, καθώς και επτά εργαζόμενοι στη μονάδα.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς των ηλικιωμένων, εργαζόμενοι στο γηροκομείο προσπαθούσαν συνεχώς να πείσουν τους ηλικιωμένους να μην εμβολιαστούν, καθώς μέλη της διοίκησης ήταν κατά του εμβολίου, με τις μαρτυρίες να υποστηρίζουν, επίσης, ότι μέλος της διοίκησης που νοσούσε από κορονοϊό πέρασε την καραντίνα του μέσα στο γηροκομείο.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, που δήλωναν ανοικτά ότι είναι αντιεμβολιαστές, και παράλληλα συνέχιζαν να βρίσκονται στον χώρο της μονάδας και μετά την εφαρμογή της αναστολής εργασίας.

Κανένα απολύτως μέτρο

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελία συγγενή στην ίδια ιστοσελίδα, πριν από λίγες ημέρες δεν εφαρμοζόταν κανένα απολύτως μέτρο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, ούτε υπήρχε έλεγχος για το ποιος μπαίνει μέσα στους χώρους.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3z8CcjE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->