-->

«Παράθυρο» Γεωργιάδη για οικονομική στήριξη στην εστίαση μετά τα νέα μέτρα

«Παράθυρο» Γεωργιάδη για οικονομική στήριξη στην εστίαση μετά τα νέα μέτρα

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, τα νέα μέτρα προβλέπουν «κατέβασμα των ρολών» στις 00:00 και απαγόρευση της μουσικής, με τους επιχειρηματίες να κάνουν λόγο για νέο «λουκέτο» στα μαγαζιά τους.

Στους προβληματισμούς των επιχειρηματιών στην εστίαση αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργιάδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να στηριχθούν οικονομικά τα μαγαζιά της εστίασης για την ζημία που θα υποστούν λόγω των νέων μέτρων.

«Όταν έχουμε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα θα δούμε πως θα στηριχτεί ο κλάδος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Όπως σας ενημέρωσε από χτες το DNews, επανέρχονται οι αναστολές συμβάσεων για τους εργαζομένους στα κέντρα διασκέδασης.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32FTvwl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->