-->

Νέα καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Γι' αυτό το λόγο διέκοψα την πρακτική μου στην ΕΡΤ3»

Νέα καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Γι' αυτό το λόγο διέκοψα την πρακτική μου στην ΕΡΤ3»

Τη στιγμή που ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον πρώην παρουσιαστή, ακόμα μια γυναίκα κατήγγειλε ότι η συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου ήταν ο λόγος που αναγκάστηκε να διακόψει την πρακτική της άσκηση.

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις αποκαλύψεις ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο.

Άλλη μια καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια φοιτήτρια η οποία διέκοψε την πρακτική της στην ΕΡΤ το 2003, μετά από περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε. 

Όπως αναφέρει στο marieclaire.gr, «όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά για το Στάθη Παναγιωτόπουλο, έλαβα κάποια μηνύματα στο κινητό μου που με ρωτούσαν: Εσύ δε θα μιλήσεις; Κι έτσι σκέφτηκα να το αναφέρω, περισσότερο για να δούμε την απαξίωση που δείχνουμε σε τέτοιου είδους θέματα εδώ και χρόνια».

 Το περιστατικό 

Τη συμπεριφορά του παρουσιαστή σχολίασε η τότε φοιτήτρια, λέγοντας πως στην αρχή ήταν ευγενικός και φιλικός. Στην συνέχεια όπως μια άσεμνη χειρονομία απέδειξε πώς τον πραγματικό του χαρακτήρα. 

«Ήταν το 2003, όταν ως φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφασίζω όπως και άλλες συμφοιτήτριές μου να κάνω πρακτική εξάσκηση σε ένα καθημερινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο στην ΕΡΤ3, στο section της παραγωγής της εκπομπής. Η εκπομπή ήταν η "Μια και καλή" και την παρουσίαζε η Χρύσα Σάμου Μητρέγκα. Ο κος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε τότε στην συγκεκριμένη εκπομπή. Η συμπεριφορά του ήταν αρκετά ευγενική και φιλική με όλες μας θα έλεγα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτήν.

Προς το τέλος της σεζόν και το μήνα Μάιο, σε έναν από τους διαδρόμους της ΕΡΤ3 κι ενώ μιλούσαμε για διαδικαστικά της εκπομπής, τον χαιρετώ και καθώς γυρίζω την πλάτη μου για να φύγω μού δίνει μια στον κ*λο και με χαιρετά. Πάγωσα, κοκκίνισα, αισθάνθηκα προσβολή και ταπείνωση. Οφείλω να υπογραμμίσω πως παρών ήταν και ένας άλλος κύριος, δεν θυμάμαι αν ήταν φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ή συνεργάτης της ΕΡΤ3, ο οποίος και δεν αντέδρασε, ούτε καν λεκτικά. Ρώτησα τον κύριο Παναγιωτόπουλο ειρωνικά αν είναι μ*λάκας και αποχώρησα. Φυσικά εκείνος μόνο γέλασε και δεν απάντησε. Δεν επέστρεψα ξανά στην ΕΡΤ3. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ο λόγος που διέκοψα την πρακτική μου».

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Jei5p4
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->