Αυτά είναι τα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου, και πάλι εμπόδια στη διασκέδαση

Αυτά είναι τα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου, και πάλι εμπόδια στη διασκέδαση

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν από λίγο τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στη χώρα. Συγκεκριμένα, από αύριο θα είναι υποχρεωτική η μάσκα και σε εξωτερικούς χώρους.

Στις 27 Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η δεύτερη δέσμη μέτρων που θα ισχύσει από τις 3 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα είχε γράψει το Dnews ισχύουν και τώρα και αναμένεται να εφαρμοστούν χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές.

Συγκεκριμένα:

  • Θα ανακοινωθεί όριο στο ωράριο εστίασης. Καφέ, μπαρ και εστιατόρια θα κλείνουν στις 12 το βράδυ ενώ θα απαγορευτούν οι όρθιοι πελάτες. Μάλιστα, θα υπάρχει ισχυρή σύσταση για μάσκα ενώ οι πελάτες αναμένουν για τραπέζι. Τέλος, θα υπάρχει όριο καθήμενων ανά τραπέζι. Θα επιτρέπονται έξι πελάτες ανά τραπέζι.
  • Αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα για τα σχολεία με αλλαγή του πρωτοκόλλου λειτουργίας ενώ θα απαγορευτούν μέχρι νεωτέρας οι σχολικές εκδρομές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. 
  • Τέλος, οι επιστήμονες έχουν εισηγηθεί τηλεργασία στο 50%. Το Dnews ανέφερε πως το επικρατέστερο σενάριο όσον αφορά την τηλεργασία είναι αυτή να ισχύσει σε ποσοστό 20%. Όπως και να έχει όμως, τον τελευταίο λόγο έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.


from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yS1QZT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη