ΑΣΕΠ: Προ των πυλών 4 μεγάλες προκηρύξεις, φέρνουν 8.000 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών 4 μεγάλες προκηρύξεις, φέρνουν 8.000 μόνιμες προσλήψεις

Τέσσερις μεγάλες προκηρύξεις προ των πυλών το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Θάνο Παπαϊωάννου.

Ετοιμο για την ανακοίνωση τεσσάρων μεγάλων προκηρύξεων το επόμενο διάστημα είναι το ΑΣΕΠ, που φέρνουν 8.000 μόνιμες προσλήψεις.

- Τις 1.467 θέσεις σε δήμους, προκήρυξη η οποία θα σταλεί, όπως είπε στο εθνικό τυπογραφείο έως το τέλος του χρόνου

-Τις περίπου 800 θέσεις στην ΑΑΔΕ (ελεγκτών, στατιστικών κλπ) η οποία θα σταλθεί μετά την προκήρυξη ΟΤΑ στο Εθνικό Τυπογραφείο, δηλαδή τέλος του χρόνου, αρχές του επόμενου. Πρόκειται για γραπτό διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί με το υφιστάμενο σύστημα μέχρι το καλοκαίρι του 2022

-Τον γραπτό διαγωνισμό με το νέο σύστημα το Φθινόπωρο του 2022. Πρόκειται για προκήρυξη που περιέχει έως 1700 θέσεις και θα αφορά πολλές ειδικότητες, όπως Διοικητικού, Οικονομικού και εν μέρει και μηχανικούς. Μάλιστα,

ο κ. Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε εμμέσως τον αριθμό των 1.700 θέσεων, τονίζοντας ότι οι τρεις αυτές προκηρύξεις θα έχουν αριθμό προσλήψεων ίσο, περίπου, με τις 4.000 της τέταρτης που αφορά πρόσληψη νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

-Τις 4.000 θέσεις νοσηλευτών που εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε ΜΕΘ και αλλού. Πρόκειται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, για προκήρυξη που θα δημοσιοποιηθεί «όταν το υπουργείο Υγείας θα καταγράψει τα κενά και τις θέσεις».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3meI3i5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη