Καταιγιστικές εξελίξεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είχε υλικό για πάνω από 50 γυναίκες»

Καταιγιστικές εξελίξεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είχε υλικό για πάνω από 50 γυναίκες»

Η πρώην σύντροφός του έχει κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή, κατηγορώντας τον για διαρροή βίντεο και εκατοντάδων φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το revenge porn. 

Υλικό ερωτικού περιεχομένου με περισσότερες από 50 γυναίκες φέρεται πως είχε στην κατοχή του ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρώην σύντροφός του.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατες δηλώσεις της ανέφερε πώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δικό του κανάλι σε πλατφόρμα όπου για περίπου 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο, στα οποία φέρεται να πρωταγωνιστούσαν εν αγνοία τους νεαρές γυναίκες.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μία άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου» δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στην προσπάθειά της να βρει κι άλλες γυναίκες που ενδεχομένως να έχουν διαρρεύσει βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί τις νομικές διαδικασίες, είπε πως είχε επικοινωνήσει με μία γυναίκα που της επιβεβαίωσε πως φαινόταν σε άλλο βίντεο.

Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» είχε στον υπολογιστή του «άπειρο υλικό με πάνω από 50 γυναίκες». Η ίδια χαρακτηρίζει τον 58χρονο ως χειριστικό με ιδιαίτερα ένστικτα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3GR25XR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη