Ρόδος: Αρνήτρια... έριξε πρόστιμο 6 εκατ. ευρώ σε αστυνομικό

(Φωτ.: INTIME)

Μια αρνήτρια μάσκας... έριξε πρόστιμο 6 εκατ. ευρώ σε αστυνομικό του τμήματος Ρόδου που τη συνέλαβε!

Πρόστιμο ύψους 5.950.000 ευρώ «επέβαλε» μια γυναίκα 44 ετών ως «οφειλή από σύμβαση» σε αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, που την συνέλαβε και προκάλεσε με δικογραφία την καταδίκη της από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Η 44χρονη, που δηλώνει μέλος των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», είχε κληθεί στο ΑΤ Ρόδου προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικώς σε προκαταρκτική εξέταση που την αφορά.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Δημοκρατικής Ρόδου πιχείρησε να εισέλθει στο τμήμα χωρίς μάσκα και όταν αρμοδίως της έγινε γνωστό ότι πρέπει να φορέσει τη μάσκα της προκάλεσε αναστάτωση αρνούμενη να υπακούσει στις υποδείξεις. Της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Η 44χρονη ισχυρίστηκε ότι είναι καρκινοπαθής και η χρήση μάσκας την ενοχλεί. Υποστήριξε ότι ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», οι οποίοι επικαλούνται διεθνείς δικαστικές αποφάσεις και δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, ισχυριζόμενοι ότι μπορούν με αυτά τα χαρτιά να ανακαλέσουν αποφάσεις θεσμικών φορέων.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με 3ετή αναστολή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yFkpQL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη