Συγκλονίζει η Μιχαηλίδου για το ορφανοτροφείο: «Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών ηλικίας 7 - 11 ετών» (βίντεο)

Συγκλονίζει η Μιχαηλίδου για το ορφανοτροφείο: «Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών ηλικίας 7 - 11 ετών» (βίντεο)

Σοκάρουν οι καταγγελίες για κακοποίηση σε ορφανοτροφείο, γυναίκες οι υπάλληλοι που στο παρελθόν κακοποιούσαν παιδιά, έχει ξεκινήσει έρευνα. Συγκλονίζει η Δόμνα Μιχαηλίδου λέγοντας «αγόρια ηλικίας 7-11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους».

Σύμφωνα με την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, αγόρια ηλικίας 7-11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους, με το προσωπικό να γίνεται θεατής των πράξεων.

«Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγε ότι υπήρχε βία στα παιδιά και σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε.

Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με ειδικούς.

Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται.

Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους» είπε στον ΑΝΤ1.

«Έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ»

Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου οι εργαζόμενες που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ είναι γυναίκες. Όπως σημείωσε σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32r4w4v
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη