Βασίλης Λεβέντης: Αντίστροφη μέτρηση για εξιτήριο μετά από 76 μέρες στο νοσοκομείο

Βασίλης Λεβέντης: Αντίστροφη μέτρηση για εξιτήριο μετά από 76 μέρες στο νοσοκομείο

Πιθανότατα σήμερα, ο Βασίλης Λεβέντης θα πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό. Ο πρόεδρος έμεινε στο νοσοκομείο 76 ημέρες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει χάσει περίπου 20 κιλά.

Ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος, αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο οποίο παρέμεινε για νοσηλεία 2,5 μήνες μετά τη νόσησή του με κορονοϊό.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης βρίσκεται στο νοσοκομείο 76 ημέρες με 47 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ λόγω των επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορονοϊός.

Σύμφωνα με το open, ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά είναι φανερά καταβεβλημένος έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oDRHwm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη