Australian Open: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Μαρίας Σάκκαρη

Australian Open: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Μαρίας Σάκκαρη

Το τουρνουά του Σίδνεϊ θα είναι το τελευταίο πριν από το Αυστραλιανό Όπεν, το πρώτο Γκραν Σλαμ του 2022.

H ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη μετρά αντίστροφα για το πρώτο τουρνουά του 2022.

Η 26χρονη τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να αγωνιστεί στο τουρνουά της Αδελαΐδας, που ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου και είναι η πρώτη διοργάνωση WTA της νέας σεζόν.

Ένα πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο εκτός από τη Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Άσλεϊ Μπάρτι, Αρίνα Σαμπαλένκα, Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, Ίγκα Σβίατεκ, Πάουλα Μπαντόσα και Ονς Τζαμπέρ. Μερικές από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο.

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Σίδνεϊ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 16 Ιανουαρίου.

Ποιοι θα αγωνιστούν 

Όπως και στο αντίστοιχο της Αδελαΐδας, θα αγωνιστούν τενίστριες της WTA, όπως είναι οι Άσλεϊ Μπάρτι, Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Ίγκα Σβίατεκ, Πάουλα Μπαντόσα, ενώ θα παίξει επίσης και η Ανέτ Κονταβέιτ, που δε θα αγωνιστεί στην Αδελαΐδα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/340f1g9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη