-->

Νέα επίθεση Ακάρ κατά Ελλάδας, «μάταια προσπαθούν να αποκτήσουν υπεροχή έναντι της Τουρκίας» (βίντεο)

(Φωτ.: INTIME)

Νέα «πυρά» κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο υπουυργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

Ο Χουλουσί Ακάρ χρησιμοποίησε επιθετική ρητορική για μια ακόμη φορά, μιλώντας για τα «δικαιώματα» της Τουρκίας στο Αιγαίο. 

«Προσπαθούν να αποκτήσουν υπεροχή έναντι της Τουρκίας εξοπλίζοντας τους εαυτούς τους με την ενθάρρυνση και την πρόκληση ορισμένων χωρών. Αυτή είναι μια μάταιη προσπάθεια», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Ο Ακάρ, σε ομιλία του, αναφέρθηκε ξανά στο... όραμα της Γαλάζιας Πατρίδας. «Έχουμε καταφέρει τολμηρές επιτυχίες με τις θυσίες του ηρωικού προσωπικού μας, το οποίο εργάστηκε με ζήλο και αφοσίωση στις διασυνοριακές επιχειρήσεις, καθώς και στη Γαλάζια Πατρίδα, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και στον εναέριο χώρο μας», είπε,σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, καθώς και σε άλλα θέματα άμυνας και ασφάλειας, ο Ακάρ υποστήριξε ότι η Τουρκία έχει «προβλήματα» με την Ελλάδα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Αυτό που λέμε ενάντια σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι: Το διεθνές δίκαιο είναι καλό. Δυστυχώς, ορισμένοι πολιτικοί στην Ελλάδα συνεχίζουν τις εξαιρετικά επιθετικές ενέργειες και τη ρητορική τους σε αυτό το θέμα. Θέλουν να παρουσιάσουν την Τουρκία ως επεκτατική με εξαιρετικά τεχνητές διεκδικήσεις», ανέφερε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FmdDlD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->