Πάτρα: 47χρονος δάσκαλος του kick boxing κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης αθλήτριας

Πάτρα: 47χρονος δάσκαλος του kick boxing κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης αθλήτριας

Χειροπέδες φόρεσε 47χρονος προπονητής του kick boxing στην Πάτρα, καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονη μαθήτριά του.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα Pelop.gr, η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου, τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου στην Πάτρα.

Η 14χρονη αθλήτρια κατήγγειλε ότι ο προπονητής της την θώπευσε και τις έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν πήγε η μητέρα της να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο kick boxing, της είπε για την επίθεση που δέχθηκε από τον προπονητή της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Χθες το βράδυ η Αστυνομία μετά από αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε χειροπέδες στον 47χρονο γνωστή προπονητή. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή, και μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qmu7UC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη