-->

Γεωργιάδης για ακρίβεια: Εγώ πάντως πήγα σούπερ μάρκετ και έβγαλα επτά σέλφι (ηχητικό)

Γεωργιάδης για ακρίβεια: Εγώ πάντως πήγα σούπερ μάρκετ και έβγαλα επτά σέλφι (ηχητικό)

«Την τελευταία φορά που πήγα σούπερ μάρκετ, το προηγούμενο Σάββατο, πρέπει να με βγάλανε επτά σέλφις. Κανέναν κόσμο να μου πει ανεβαίνουν οι τιμές, δεν είδα» .

Δηλώσεις στο ράδιο «Παραπολιτικά» έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας πως η εικόνα που παρουσιάζουν τα κανάλια για την ακρίβεια δεν είναι αυτή που ισχύει στην πραγματικότητα.

«Μην γκρινιάζετε συνέχεια. Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, τα 7,5 δισεκατομμύρια. Σταματήστε όλη μέρα την μαυρίλα. Αυτό που θα σας πουν οι άνθρωποι που με βλέπουν στα σούπερ μάρκετ κοντά στο σπίτι μου που πάω και ψωνίζω, με βλέπουνε και με χαιρετάνε και με βγάζουνε και σέλφι»!

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του μάλιστα, δήλωσε:

«Την τελευταία φορά που πήγα σούπερ μάρκετ, το προηγούμενο Σάββατο, πρέπει να με βγάλανε επτά σέλφις. Κανέναν κόσμο να μου πει ανεβαίνουν οι τιμές, δεν είδα».

{https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1473250407531036674?s=20}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qiF9Kz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->