Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ντελιβεράδων, κατέληξαν στο νοσοκομείο

Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ντελιβεράδων, κατέληξαν στο νοσοκομείο

Ο ένας ντελιβεράς, ύστερα από τον τσακωμό διακομίστηκε στο Νοσοκομείο καθώς ήταν χτυπημένος στο κεφάλι.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Σέρρες μεταξύ ντελιβεράδων, το απόγευμα της Δευτέρας (20/12), με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να καταλήξουν στο νοσοκομείο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν διανομέας με μηχανάκι που έφτασε στο σημείο παράδοσης μιας παραγγελίας μετά από τηλεφώνημα στην εταιρεία, βρέθηκε μπροστά σε μια ομάδα δέκα περίπου ατόμων που όταν τον είδαν άρχισαν να τον φωνάζουν να πάει προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο διανομέας νομίζοντας ότι τον περιμένουν για να παραδώσει την παραγγελία, τους πλησίασε, αλλά όταν ζήτησε να πληρωθεί, εκείνοι του είπαν ότι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και ότι θα περνούσαν από εκεί για να πληρώσουν.

Στη συνέχεια ο νεαρός θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός φωνάζοντας ταυτόχρονα στους αγνώστους να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν.

Χτυπήματα στο κεφάλι - Κατέληξαν στο νοσοκομείο 

Όταν από το κατάστημα είδαν ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο έστειλαν άλλους δυο ντελιβεράδες για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Επίθεση δέχτηκαν και εκείνοι και μάλιστα στον έναν που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί άμεσα κατάφεραν με αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν, να του σκίσουν το φρύδι. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

Ο ένας διανομέας όπως επιβεβαίωσαν πηγές στο τοπικό μέσο, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς είναι χτυπημένος στο κεφάλι. Έγινε η εισαγωγή του στην χειρουργική κλινική όπου και θα παραμείνει έως και αύριο ενώ ο δεύτερος έφερε θλαστικά τραύματα και μετά από τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν επέστρεψε στο σπίτι του.

Το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33O1wzW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη