Απίστευτο: Έκλεψαν την περικεφαλαία από την είσοδο της Σπάρτης, αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες

(Φωτ.: Facebook)

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε στη Σπάρτη, όπου άγνωστοι έκλεψαν την περικεφαλαία από την είσοδο της πόλης!

Η περικεφαλαία, ένα καλλιτεχνικό έργο - σύμβολο που υπήρχε στην είσοδο της Σπάρτης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σημείο που ήταν τοποθετημένο.

Άγνωστοι δράστες, το βράδυ της Τρίτης 21/12, φαίνεται πως έκλεψαν την περικεφαλαία που είχε τοποθετηθεί στον κυκλικό κόμβο δίπλα στα Γυμνάσια - Λύκεια της Σπάρτης, στη νότια είσοδο της πόλης, όπως αναφέρει το apela.gr.

Για το συμβάν τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ο οποίος τονίζει -σε ανάρτησή του- ότι θα δοθεί 1.000 ευρώ αμοιβή «σε όποιον δώσει εμπιστευτικά και με πλήρη ανωνυμία πληροφορίες για την ανακάλυψη των δραστών και της περικεφαλαίας».

Επιπλέον, ο δήμαρχος Σπάρτης σημειώνει πως η περικεφαλαία θα αντικατασταθεί με άλλη, όσο το δυνατόν πανομοιότυπη.

Η ανάρτηση του Πέτρου Δούκα στο facebook έχει ως εξής: «Ναι έγινε ΚΑΙ αυτό! Κάποιοι έκλεψαν την Περικεφαλαία στον κόμβο δίπλα στα Γυμνάσια!! Αν και το έργο δεν είναι σπουδαίο από καλλιτεχνικής πλευράς, είχε κάτι που ο απλός κόσμος αγάπησε! Φάνηκε και από το πόσοι φωτογραφίζονταν με φόντο αυτό!

Σε κάθε περίπτωση:

• Θα δώσουμε (από δικά μας λεφτά και ΟΧΙ του Δήμου), €1000 αμοιβή σε όποιον μας δώσει εμπιστευτικά και με πλήρη ανωνυμία πληροφορίες για την ανακάλυψη των δραστών και της Περικεφαλαίας!!

• Ναι θα την αντικαταστήσουμε με άλλη όσο το δυνατόν πανομοιότυπη!», αναφέρει χαρακτηριστικά για το εν λόγω θέμα στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Σπάρτης, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες με το πριν και το μετά».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qfyd0J
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη