Θρίλερ με επιχειρηματία στο Ντράφι, η οικογένεια του ανησυχεί για απαγωγή

Θρίλερ με επιχειρηματία στο Ντράφι, η οικογένεια του ανησυχεί για απαγωγή

Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Ασφάλειας Αττικής για επιχειρηματία που εξαφανίστηκε στο Ντράφι, οι οικείοι του ανησυχούν ότι πρόκειται για απαγωγή.

Θύμα απαγωγής φέρεται να έχει πέσει ένας επιχειρηματίας από το Ντράφι, καθώς δηλώθηκε η εξαφάνισή του πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε ταβέρνα και έτρωγε και μετά εξαφανίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν συγγενείς του στην αστυνομία, ο επιχειρηματίας επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από το Ίλιον όπου είχε πάει για φαγητό

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από έναν φίλο ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκαν και καμμένα αυτοκίνητα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου και κατά το παρελθόν είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Ασφάλειας Αττικής για την διελεύκανση τη υπόθεσης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zl7cxb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη