-->

Όταν οι Ράδιο Αρβύλα σχολίαζαν τα ερωτικά βίντεο, «πρόσεξε μην το κυκλοφορήσει στα περίπτερα» (βίντεο)

Όταν οι Ράδιο Αρβύλα σχολίαζαν τα ερωτικά βίντεο, «πρόσεξε μην το κυκλοφορήσει στα περίπτερα» (βίντεο)

Μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου, εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο twitter, ότι οι Ράδιο Αρβύλα κατέβασαν εκπομπή στην οποία αναφερόντουσαν στο ροζ βίντεο, που είχε διαρρεύσει μέσα από το Big Brother, ενώ ήρθε στο φως της δημοσιότητας ξανά εκπομπή από το 2010 που αναφερόντουσαν στα sex tape.

«Ήξεραν οι Ράδιο Αρβύλα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ή όχι;», είναι το ερώτημα που απασχολεί τους χρήστες στο twitter, αλλά και γιατί εξαφανίζουν εκπομπές τους από το ίντερνετ.

Παράλληλα όμως στο twitter έχει αναρτηθεί και ένα βίντεο, από το 2010, με τους συντελεστές της εκπομπής να αφήνουν υπονοούμενα προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για ροζ βίντεο.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως αν προσπαθήσει κάποιος να βρει στο διαδίκτυο την εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα στις 24/11/2021, δεν θα μπορέσει να το βρει. Στην επίσημη σελίδα της εκπομπής εμφανίζεται το βίντεο ως «απόρρητο», ενώ όσοι το είχαν ανεβάσει στα δικά τους κανάλια στο youtube, αυτό έχει γίνει report και έχει κατέβει.

Βέβαια υπάρχουν αποσπάσματα από τη συγκεκριμένη εκπομπή στην οποία οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα, σε ένα από τα θέματα που είχαν αποφασίσει να σατιρίσουν με τον δικό τους τρόπο ήταν η διαρροή ροζ από το ριάλιτι «Big Brother».

Ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται να σχολιάζει δημοσίευμα με τίτλο «Big Brother: Το χυδαίο βίντεο, μιας χυδαίας παραγωγής, δύο χυδαίων παικτών» και να λέει μεταξύ άλλων «Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο».

Τα tweets που έχουν γίνει για το θέμα

{https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1473906092447051776?s=20}

{https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1473906092447051776?s=20}

{https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1473906540700741634?s=20}

Η εκπομπή από το 2010

Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί όμως ένα βίντεο από το 2010 με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση να σχολιάζουν για τη βιντεοσκόπηση ερωτικών σκηνών και αφήνουν υπονοούμενα, τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από το twitter.

Ενδεικτικά ο χρήστης Georgy Zhukov γράφει τους διαλόγους που ακούστηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης: «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικό σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Γιάννης Σερβετάς: «Γιατί το λες αυτό;»

Αντώνης Κανάκης: «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε».

Γιάννης Σερβετάς: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ».

Ο Χρήστος Κιούσης γελούσε όσο ακούγονταν αυτά τα σχόλια, ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έμοιαζε κάπως αμήχανος.

Το απόσπασμα με τα σχόλια τους τότε για τα ροζ βίντεο

Στο διαδίκτυο όμως κυκλοφορεί και ένα ακόμα βίντεο με το πως σχολίαζαν οι Ράδιο Αρβύλα τις κοπέλες, αλλά και τα ζευγάρια που βιντεοσκοπούν προσωπικές τους σκηνές. Μάλιστα είχαν δημιουργήσει και σατιρικό βίντεο γι αυτό, όπως έκαναν με όλα τα ζητήματα που σχολίαζαν. Μάλιστα μία από τις ατάκες που υπάρχει στο βίντεο «Αυτό σημαίνει πως του άρεσε. Πρόσεξε όμως μην του άρεσε τόσο πολύ ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα».

{https://www.youtube.com/watch?v=3_qNH2raJ3U}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3H6JLKn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->