Ξεσπά πρώην συνεργάτης του Παναγιωτόπουλου: «Είναι άρρωστος - Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος»

Ξεσπά πρώην συνεργάτης του Παναγιωτόπουλου: «Είναι άρρωστος - Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον οποίο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφού ενδέχεται εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ο πρώην συνεργάτης του, Θοδωρής Μαυρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την περίοδο που οι δυο τους συνεργάζονταν:

«4 χρόνια τον ήξερα τον Στάθη πάνω στη δουλειά από το 2011 μέχρι το 2014. Γενικά ήταν διαχυτικός με τις κοπέλες που έρχονταν στα event μας. Φυσικά, το επέτρεπαν και αυτές, δεν ήταν δηλαδή ότι γινόταν μπάστακας. Πήγαιναν αυτές να βγουν καμιά φωτογραφία και τις ρωτούσε "που είστε εσείς, από πού είστε εσείς", τέτοιο στυλ, οικειότητα ας πούμε. Δηλαδή η διαχυτικότητα, αν τον βοηθάει και το κομμάτι του χιούμορ - φυσιολογικό δεν είναι; - στο να πλησιάσει κάποιος και να τον πλησιάσεις κι εσύ. Ο Στάθης δεν έδειχνε τίποτα από όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαυρόπουλος.

Ξεκαθάρισε δε πως δεν ήξερε τίποτα για όλα όσα τον έχουν καταγγείλει γιατί αν ήξερε θα τον έδινε στεγνά:

«Αν έπεφτε κάτι στην αντίληψή μου, να ξέρεις ότι θα ήμουν ο πρώτος που θα τον έδινε στεγνά. Έτυχε ας πούμε μία φίλη μου να μου λέει "ξέρεις είναι πολύ γλίτσας, πάρε τον από 'δω πέρα". Γιατί από τη στιγμή που το έκανε, το ξανάκανε και το ξανάκανε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος και καλά να πάθεις ό,τι κι αν σου γίνει. Δηλαδή καλά να πάθεις. Άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα, τους αξίζει να έχουν τέτοιες αντιμετωπίσεις και τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει για αυτόν είναι ότι δε θα μπορεί να κυκλοφορήσει έξω, είναι το μόνο σίγουρο».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32cjqMr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη