Βουλή: Ένταση ανάμεσα σε Τσίπρα και Γεραπετρίτη, αποχώρησε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Βουλή: Ένταση ανάμεσα σε Τσίπρα και Γεραπετρίτη, αποχώρησε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής είπε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε».

Σε υψηλούς τόνους και με εντάσεις κορυφώνεται η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. 

Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη φράση «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε», από το Υπουργείο Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ξέσπασαν εντάσεις. 

Η φράση αυτή προκάλεσε την έκρηξη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος πως για πρώτη φορά παρεμβάλλονται δύο υπουργοί ανάμεσα στους ομιλίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ότι δεν είναι υποχρεωμένος να τον ακούσει.

«Θα ακούσω τον αρχηγό σας, όχι εσείς, που δεν είστε εκλεγμένο μέλος αυτού του κοινοβουλίου. Όταν το πετύχετε αυτό, θα ακούσω», είπε ο κ. Τσίπρας και αποχώρησε από την αίθουσα και μαζί του σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3siDZ4s
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη