-->

Απίστευτες ουρές στη Θεσσαλονίκη για τα εμβόλια χωρίς ραντεβού

thestival

Ουρές για μια ακόμα φορά έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται κινητές μονάδες εμβολιασμού.

Γύρω στις 9 το πρωί, ξεκίνησαν οι πρώτοι εμβολιασμοί. Πολίτες όλων των ηλικιών στήθηκαν στην ουρά από νωρίς προκειμένου να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊου ή την αναμνηστική δόση, χωρίς προηγουμένως να έχουν κλείσει κάποιο ραντεβού.

Ανάλογες εικόνες είχαν δημιουργηθεί και πριν μερικές εβδομάδες, την ημέρα της Black Friday.

Οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μέχρι τις 15:00. Τα εμβόλια που διατίθενται είναι της Pfizer.

Η δράση γίνεται από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3JfGR8f
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->