-->

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μεγάλη ντροπή, γύρισαν μνήμες πίσω», το μήνυμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή

Πηγή: metrosport.

 Ξεσπά η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η κοπέλα το 2016 είχε πέσει θύμα cyber bullying με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει.

Συγκλονίζει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, Σταυρούλα για όσα πέρασε η οικογένειά της, με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του revenge porn. 

"Για εμάς δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα, ο χρόνος έχει σταματήσει εκεί: 28/11/2016" είπε η ίδια για την ημέρα που η κόρη της έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στο ΑΠΘ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Η ίδια ανέφερε πως, όταν άκουσε για τη νέα αυτή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον γνωστό παρουσιαστή, ένιωσε "πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή, πολύ άσχημα και γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και ήταν κακές".

"Εγώ ως μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να τη νιώσω. Σαν μάνα μπορώ να νιώσω αυτό το κορίτσι" πρόσθεσε σε ραδιοφωνικό σταθμό. 

Ως προς το τι θα έλεγε στον καταγγελλόμενο, σημείωσε πως "Δεν θέλω να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω. Θέλω να του κάνω μια μικρή απλή ερώτηση. Έχεις μάνα; Θα μου έλεγε ναι. Έχεις αδερφή; Δεν ξέρω αν έχει. Είναι γυναίκες. Αν το καταλάβαινε, καλώς, αν όχι, τι να πω...".

Ίσως να τιμωρηθεί, εκτίμησε η ίδια, υποστηρίζοντας πως "η κοπέλα καλώς ενέργησε και έκανε καταγγελία και να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλούν τα όνειρα και τις ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών", κατέληξε η κ. Κοεμτζή.

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3p4npD7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->